top of page

Всеукраїнська акція «Замість ялинки – зимовий букет»



Зимовий букет - найкращий новорічний подарунок рідним і друзям. Він створює особливий настрій, коли за вікнами вирує заметіль, а все навкруги під сніговою ковдрою. Зимовий букет - це екологічно, зручно, сучасно, красиво.


У ставленні до новорічної ялинки, як у краплі води відтворюється наше ставлення до природи взагалі. Зустріч Нового року пов’язана в нашому житті із зеленою красунею-ялинкою, прикрашеною новорічними іграшками. Ми до неї звикли і рідко замислюємося над тим, у що обходиться природі наше бажання прикрасити живим деревом свою оселю. І як гірко буває бачити, що вже в перших числах січня стрункі деревця викинуто на вулицю, як непотрібний мотлох.



З метою виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю, щорічно у загальноосвітній школі I-III ступенів № 9 Торецької міської ради Донецької області проходить конкурс «Замість ялинки – зимовий букет». Учні, батьки, вчителі створюють власноруч святкові композиції та поробки присвячені Новому року. Під час виготовлення жодна гілочка ялинок не страждає, тому що новорічний настрій створюється за допомогою штучного матеріалу.


bottom of page