top of page

20 лютого 2016 року - відбувся ІІІ обласний етап Всеукраїнської шкільної олімпіади з трудового навча


20 лютого 2016 року - На базі ЗОШ № 17 відбувся ІІІ обласний етап Всеукраїнської шкільної олімпіади з трудового навчання (технологій) для учнів 9-11 класів. Для участі в олімпіаді, яка відбулася в Краматорську вперше, було запрошено 70 школярів.

Високий організаційно-методичний рівень заходу спільними зусиллями забезпечили Донецький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, Красноармійське педагогічне училище, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 25 м. Маріуполя і загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 17 м. Краматорська.

В обласному етапі олімпіади прийняли участь і учні нашого міста. Наше місто гідно прийняло участь у конкурсному змаганні, честь міста захищали такі учні як, та отримали наступні результати:

Герасименко С. учениця 11 класу ЗОШ №9; 71 б.

Доцяк Є. учень 9-Б класу ЗОШ №9; 91 б.

Ковзіков А. учень 9-А класу ЗОШ №9; 94 б.

Осіпов О. учень 11 класу ЗОШ №10; 50 б.

Гатін А. учень 9 класу ЗОШ №17. 78 б.

Розподіл зайнятих місць дізнаємося пізніше.

Організаторами проведення Олімпіади і подальшої перевірки робіт учасників стали викладачі Донбаського Державного педагогічного університету, Красноармійського педагогічного училища, а також представники методичних служб Краматорська, Красноармійська, Маріуполя, Селідово, Дружківки.

Обласний етап Всеукраїнської олімпіади складався з теоретичного туру, захисту-презентації особистого проекту і комплексної роботи.

Під час олімпіади учні показали високі знання теоретичного матеріалу, якісно підготували і презентували різнопланові творчі проекти. Журі відзначило високий рівень домашніх проектів, від час захисту проектів хлопці ще раз довели свій багатий творчий потенціал і трудове натхнення, яке доставило членам журі та гостям заходу велике естетичне задоволення.

Завершальним етапом виконання творчого проекту було випробування в реальних умовах.

Наступний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади пройде в м. Волинь. На думку журі, нашим хлопцям сповна вистачить таланту і креативності для впевненої перемоги. Нове змагання, напевно, принесе радість від досягнутих результатів і додасть натхнення для подальшого вдосконалення знань.



bottom of page