top of page

Виставка ДПМ «Таємниці народних ремесел»

15 лютого у ЦДЮТ відкрилася виставка ДПМ «Таємниці народних ремесел» (ІІ поверх). На ній представлені роботи, виготовленні учнями шкіл міста, вихованцями творчих гуртків і ЦДЮТ.

Учні 5-6 класів СЗОШ № 3 із задоволенням відвідали виставку і побачили зразки різних видів прикладного мистецтва, традиційні технології (в’язання, вишивання, плетіння з бісеру, різьба по дереву, витинанки, народні ляльки, паперова пластика тощо) та нові, сучасні (оригамі, квіллінг, вишивка стрічками, кіносайга та ін. ). Усі роботи дуже оригінальні, красиві, виконані із різних матеріалів: папір, дерево, тканина, бісер, нитки; солоне тісто, яєчна шкарлупа, паперові серветки тощо.

Також учні нашої школи відвідали виставки з художнього мистецтва: картини, що зображують нечисту силу («Народная демонология») та автопортрети вихованців ЦДЮТ («Неужели это я?»). Екскурсія дуже сподобалась, бо дітей завжди радують красиві та оригінальні речі, в які вкладена велика праця та частиця душі маленьких майстрів нашого міста.

Пропонуємо всім відвідати ЦДЮТ та отримати море задоволення та зацікавитися рукоділлям (виставка з ДПМ «Таємниці народних ремесел» працюватиме до 20 лютого).

Матеріал підготувала Афоніна Л.В.

bottom of page